U bent hier: startpagina » nieuws » 346

HEERLIJK LEED, Zaterdag 13 februari. Voor donateurs na aanmelding op de website, gratis entree.

KUNT U NOG ZINGEN, ZING DAN MEE

Heerlijk Leed, het vrolijke en uitbundige smartlappenkoor uit Emmen, is een koor naar uw hart. Ruim veertig ontroerende, vrolijke en enthousiaste vertolkers van diep menselijk leed staan heerlijk te zingen. Zij brengen smartelijke smartlappen en levenswijze levensliedjes. Vreselijk mooi en oh zo gevoelig! Zelfs de koelste kikker blijft daar niet koud onder. Heerlijk Leed vertolkt diepgravende opwellingen uit het immense tranendal dat leven heet. Maar wel met een knipoog.
Huilen mag … als er ook maar gelachen wordt! Heerlijk Leed zingt en laat u altijd meezingen! Op een zomers festivalplein, op een herfstige zondagmiddag in de kroeg, in winterse kerstsfeer in het theater of op een vrolijke voorjaarsbeurs en … in de kerk van Odoorn. Het koor brengt Nederlandstalige liedjes van vijftig, zestig jaar of soms wel langer geleden, maar ook de hedendaagse smartlappen die mensen zich later zullen herinneren. Maak het allemaal mee!

Waar: in de kerk in Odoorn

Wanneer: op 13 februari 2016, aanvang 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Toegangsprijs is € 7,50. De kaartjes zijn verkrijgbaar voor aanvang bij de ingang van de kerk. Voor aanvang en in de pauze(s) kunt u, tegen betaling, een drankje nuttigen.

SPECIAAL VOOR DONATEURS GRATIS VOORSTELLING

De SOKC en daarmee het onderhoud van de kerk is voor een groot deel afhankelijk van donateursgelden. Wij zijn de donateurs dan ook zeer dankbaar voor hun jaarlijkse bijdrage. Om deze dankbaarheid te tonen, mogen donateurs deze voorstelling gratis bijwonen. U dient zich hiervoor op te geven via de website door het contactformulier in te vullen (klik hier). Meldt s.v.p. met hoeveel gezinsleden u komt.

Nog geen donateur? Ook hiervoor kunt u zich opgeven via de website: www.sokc.nl.

geplaatst op: 16/01/2016

Terug naar het nieuwsoverzicht