U bent hier: startpagina » nieuws » 352

VOORAANKONDIGING, NIEUWE TOUR ROON STAAL 15 OKTOBER 2016

PERSBERICHT,

Diverse locaties - 30 september a.s. is de start van de Oktober Tour van Singer-Songwriter Roon Staal te Bergen aan Zee (NH). De tour eindigt in Marum (Gr) op 30 oktober.

Genoemde Tour is de 4de jaargang van de voormalige 'Noord-Nederland Tour'. In 2013 kwamen twee gast-muzikanten over uit Vladivostok voor de eerste Tour, in 2014 toerde Staal met 'crooner' Hans Bootsman en afgelopen jaar trok hij solo door het Noorden van Nederland. Er wordt dit jaar uitgebreid met concerten in de Randstad, Zoetermeer en Dordrecht, en natuurlijk weer veel locaties in Noord-Holland, Friesland, Groningen en Drenthe.

De 36-jarige Singer-Songwriter met een stem die harten kan raken en romantische en tedere composities vanachter de piano ten gehore brengt, doet in de provincie Drenthe de volgende locaties aan: Wilhelminaoord, Odoorn en Norg.

Het optreden in de Oringerkerk te Odoorn vindt plaats op zaterdag 15 oktober 2016.
Aanvangstijd is 20.00 uur.

Niet anders dan voorgaande jaren zal tijdens de Tour een fris, nieuw album worden gepresenteerd waar deze zomer druk aan wordt gewerkt door de Singer-Songwriter die nog steeds veel in Vladivostok is te vinden maar deze zomer in Nederland dus aan zijn nieuwe album werkt. De titel van deze nieuwe cd en de Tour zullen later deze zomer bekend worden gemaakt.

Tijdens de laatste Tour werden niet alleen mooie covers als Stay With Me Till The Morning van Vicki Brown, Bridge Over Troubled Water van Simon & Garfunkel en I am Sailing van Rod Stewart ten gehore gebracht maar ook prachtige eigen composities als In de Harten van de Wereld en Als je Mij zoekt van de laatste cd " In The Hearts Of The World" alsmede songs van eerder door Staal uitgebrachte cd's.

De gehele Tourlijst met 16 concerten is te vinden op www.roonstaal.com/concerten. Hier vindt u alle informatie over de locaties en data.
Kaarten voor de concerten zijn te reserveren via de website www.roonstaal.com of via tel. 06-30025992 en kosten € 15,00 per stuk, kinderen t/m 12 jaar € 7,50.

geplaatst op: 17/06/2016

Terug naar het nieuwsoverzicht