U bent hier: startpagina » nieuws » 362

Optreden in de kerk van Odoorn op zaterdagavond 11 februari:

Valentijns Concert met Popkoor Happy Sound en gastoptreden van Martijje Lubbers.

Happy Sound is opgericht in 1994 en bestaat momenteel uit 42 enthousiaste vrouwen.

Tijdens diverse optredens en concerten, vertoont Happy Sound haar kunsten. Naast optreden in de regio doen ze ook regelmatig mee aan korenfestivals, waaronder het landelijke Top Light Festival. In 2013 traden zij op in de topklasse en hoorden bij de beste acht popkoren van Nederland.

Happy Sound blijft zichzelf ook ontwikkelen door verschillende workshops te volgen die geleid worden door professionals. Daar wordt veel aandacht besteed aan: choreografie, podiumpresentatie, zangtechnieken en expres­sie. Zo biedt Happy Sound steeds een afwisselend en vernieu­wend repertoire.

Happy Sound en Martijje Lubbers.
Wat doet Happy Sound nog meer? Zij treden ook op met bekende topartiesten in het land. Ook in Odoorn hebben we gekozen om met de bekende zangeres Martijje Lubbers een aantal nummers ten gehore te brengen. Martijje  neemt je mee naar het Drents van nu. Ze is geboren en getogen in Grolloo, het Nederlandse Mekka van de blues, in hartje Drenthe.
De muziek, gebaseerd op haar nieuwste album ‘Evenwicht’ en haar eerdere album ‘Drezz’, vormt een frisse en swingende balans tussen jazz, pop, samba en Drents, haar moedertaal. Martijje zingt deze avond een aantal van haar eigen liedjes samen met haar gitarist maar ook zingt ze samen met Happy Sound.

Happy Sound in geuren en kleuren.
Dat kan dus een hele mooie swingende avond worden. Want Happy Sound geeft de kerk van Odoorn letterlijk en figuurlijk weer kleur!  Wie herinnert zich niet de fantastische Kerstshow van 2015. Tijdens het eerste optreden van Happy Sound lieten zij een onuitwisbare indruk achter. Klik hier voor foto's>>>

Wij verwachten dan ook een grote belangstelling en raden u aan kaarten in de voorverkoop te kopen bij drogisterij SIMA, tegenover de COOP Schippers in Odoorn.
Kaarten zijn verkrijgbaar voor €12,50 per persoon, met een gratis consumptie.  

           

               

 

 

 

 

 

 

Onderstaande links zijn filmpjes van HAPPY SOUND op YOU TUBE

Do you hear what I hear?
https://www.youtube.com/watch?v=2mNvSKFA61U

Walking in the air
https://www.youtube.com/watch?v=WyFCgqJWCGE

Holy Night
https://www.youtube.com/watch?v=EFgz0xlgjf8

geplaatst op: 30/12/2016

Terug naar het nieuwsoverzicht