U bent hier: startpagina » nieuws » 408

VERSLAG CONCERT “POP OET IES” MET GASTKOOR CARMINA BURINA OP 12 OKTOBER 2019

Na een geweldige start met het 1e concert van dit seizoen, was het deze keer de beurt van “Popkoor oet Ies” met als gastkoor “Carniba Burana” uit Nieuw Schoonebeek! Dat laatste was een plezierige verrassing voor ons allen!

Beide koren staan onder leiding van dirigente Henriëtte de Groot. Het geheel werd begeleid door gastmuzikanten op drums, piano en dwarsfluit. De vaste gitarist van “Popkoor oet Ies” was uiteraard ook van de partij. De kerk was goed gevuld met publiek, die werden onthaald op een keur van popsongs die werkelijk uit alle periodes kwamen, van de Sixties tot aan heden!

En... het moet gezegd worden, beide koren zongen alles uit het hoofd!! Een uitermate gevarieerd programma met voor elk wat wils! Het publiek zong opmomenten uit volle borst mee en zat op andere momenten aandachtig te luisteren, verzonken in herinneringen ? Het kon allemaal.

Beide koren sloten de uiterst gezellige en geslaagde avond in samenzang af, dat met een “happy polonaise” op het podium eindigde! Een knallend einde aan alweer een prima avond bij “Podium Odoorn”

De volgende avond is op 16 November met “Mannen met Kleintjes” een ukelele band die U versteld zal doen staan. Een echte aanrader.

Nils de Lijster

Foto's: Willem Mulder

      

geplaatst op: 15/10/2019

Terug naar het nieuwsoverzicht