U bent hier: startpagina » nieuws » 409

PODIUM ODOORN: MANNEN MET KLEINTJES

Ukelele band  ‘Mannen met Kleintjes’ is in 2009 opgericht door enkele ukelele fanaten uit Groningen en is inmiddels uitgegroeid tot de beste (en waarschijnlijk enige!!!) ukelele band van Nederland. De ukelele wordt meestal gezien als een oubollig stukje speelgoed, maar in de handen van de “Mannen met Kleintjes” verandert dat in een onwaarschijnlijk muziekinstrument. Met een smakelijke mix van dampende rock, dansbare disco en herkenbare popklassiekers weten de  “Mannen met Kleintjes” met groot enthousiasme en humor van elk optreden een ware happening te maken. Deep Purple, Led Zeppelin, Golden Earring, Michael Jackson, Bob Marley… En dit alles met close harmony zang, humor en in een krap ukelele jasje.

Voor meer info kijk op Facebook en op de website www.mannenmetkleintjes.nl

‘Mannen met kleintjes’ treedt op  Zaterdag 16 november 2019 op in de kerk van Odoorn. Valtherweg 1, 7873 AA Odoorn. Aanvang: 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 uur. Kaarten: € 10,00  te koop voor aanvang of in de voorverkoop.

Kaarten in de voorverkoop kunnen besteld worden via de website www.sokc.nl, via de mail h.klein@sokc.nl of binnenkort afgehaald bij drogist SIMA, Exloerweg 9a. 7873 BW Odoorn.

geplaatst op: 15/10/2019

Terug naar het nieuwsoverzicht