U bent hier: startpagina » nieuws » 410

21 DECEMBER 2019 ROON STAAL MET NIEUW KERSTALBUM IN DE KERK VAN ODOORN..

Singer-songwriter Roon Staal toert in december met zijn nieuwe Kerst CD door het land. Het is zijn tweede kerstalbum en bevat songs als Away In A Manger, Once In Royal David's City en een eigen, nieuw geschreven kerstnummer.

Op in totaal 14 locaties staat de tijd even stil met naast overwegend kerstsongs ook de integere maar krachtige ballades en luisterliedjes waar deze 39-jarige zanger met een rijk musicalverleden (Les Miserables, Tommy, Rembrandt en Petticoat) en inmiddels 10 albums op zijn naam, bekend om staat. Staal, die fraai gerecenseerd werd door Jacques d'Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel (" I have met my match") en Gilbert O'Sullivan, heeft een authentieke en intrigerende performance en weet een steeds breder publiek te bereiken met zijn liederen en liedjes van grote namen en eigen werk. Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenorstem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel.

Voor meer informatie kijk op Facebook of op de website: www.roonstaal.com.

Roon Staal  treedt op in de Oringer kerk op Zaterdag 21 december 2019, Valtherweg 1, 7873 AA Odoorn. Aanvang: 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 uur.

Kaarten voor dit Kerstconcerten zijn te bestellen via www.roonstaal.com of via tel.nr. 06-30025992. De toegangsprijs is € 17,50.
of
Kaarten: € 17,50  te koop voor aanvang of in de voorverkoop.Kaarten in de voorverkoop kunnen besteld worden via de website www.sokc.nl, via de mail h.klein@sokc.nl of worden afgehaald bij drogist SIMA, Exloerweg 9a. 7873 BW Odoorn.

 

geplaatst op: 25/11/2019

Terug naar het nieuwsoverzicht