U bent hier: startpagina » nieuws » 412

PODIUM ODOORN: 25 januari ROLL THE VOICES


Popkoor Roll the Voices is een meerstemmig popkoor ,dat popnummers van alle tijden zingt. Het koor bestaat uit mannen en vrouwen die graag zingen. Op dit moment bestaat het koor uit 37 leden. De leden komen uit Rolde en omgeving. Er worden popliedjes en ballads gezongen, in het Nederlands en het Engels, vanuit de jaren 60 tot nu. Het repertoire bestaat uit muziek van Toto, Robbie Williams, Cindy Lauper, Kensington, Lorde, Shawn Mendes, OneRepublic en vele andere.

Doel van het koor is popmuziek voor een breed publiek ten gehore brengen. Kwaliteit, plezier en gezelligheid zijn belangrijk. En zingen is gezond!!!!

Het koor neemt deel aan verschillende optredens en activiteiten, zoals koorfestivals, muziekavonden met een band, een ander koor of orkest. Af en toe een workshop, of zelfs onderdeel zijn van het theater. Het verzorgt ook de kerstavond in de kerk van Rolde met eigen repertoire. Het koor gaat bijzondere projecten niet uit de weg en verzorgt ook gezellige feest- of muziekavonden.

Belangstelling! Je kunt langskomen op de repetitieavond.                                                            
Locatie: Café restaurant Hofsteenge, Hoofdstraat 23 Rolde                                                                          
Repetitieavond is op dinsdagavond van 20.00-22.00 uur.

Voor meer informatie kijk op facebook of op de website: www.rollthevoices.nl.

Roll the voices  treedt op Zaterdag 25 januari 2020 op in de kerk van Odoorn. Valtherweg 1, 7873 AA Odoorn. Aanvang: 20.00 uur.
De kerk is open om 19.30 uur. Kaarten: € 7,50  te koop voor aanvang of in de voorverkoop.

Kaarten in de voorverkoop kunnen besteld worden via de website www.sokc.nl, via de mail h.klein@sokc.nl of worden afgehaald bij drogist SIMA, Exloerweg 9a. 7873 BW Odoorn.

geplaatst op: 03/01/2020

Terug naar het nieuwsoverzicht