U bent hier: startpagina » nieuws » 413

PODIUM ODOORN: RNAM MET MUZIEK VAN LEONARD COHEN

 Klik op de volgende link om onze medley te horen  
die we zingen.
 https://youtu.be/tPCp_RhWSzY

RnAM is een singer-songwriter duo uit Z.O. Groningen. Al jarenlang actief als singer-songwriters, studio vocalisten en arrangeurs. De naam is een samentrekking van de namen Rob Meulman en Anne-Marie Bovenkamp. Het RnAM programma bestaat uit veelal eigen melodieuze pop en rock composities.
Maar nu bieden zij ook een avondvullend Leonard Cohen programma!

Bijna 2 uur lang kunt u genieten van uitvoeringen van Leonard Cohen's grootste hits en enkele minder bekende nummers. De muziek wordt omlijst door sfeervolle video's en foto's.

Iedereen heeft zijn eigen gevoel en beelden bij die tijdloze songs. Wie herinnert zich niet de klassieker "Suzanne"? Maar wie was zij eigenlijk echt?

En hoe dacht Cohen bijvoorbeeld over geloven, relaties, vrouwen? Waar kwamen zijn songs vandaan? Wat inspireerde hem?

U begrijpt het al, dit optreden is meer dan zingen alleen.

Via de website www.rnam.net kunt u, door op het Leonard Cohen programma te klikken, ook een medley beluisteren van een aantal van de songs die tijdens het optreden ten gehore worden gebracht.

RnAM  treedt op Zaterdag 15 februari 2020 op in de kerk van Odoorn. Valtherweg 1, 7873 AA Odoorn. Aanvang: 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 uur. Kaarten: € 10,00  te koop voor aanvang of in de voorverkoop.

Kaarten in de voorverkoop kunnen besteld worden via de website www.sokc.nl, via de mail h.klein@sokc.nl of worden afgehaald bij drogist SIMA, Exloerweg 9a. 7873 BW Odoorn.

 

geplaatst op: 21/01/2020

Terug naar het nieuwsoverzicht