U bent hier: startpagina » nieuws » 415

14 maart: POPKOOR SESSIONS GAAT NIET DOOR

Op verzoek van Popkoor Session is door de activiteitencommissie besloten het concert van a.s. zaterdag uit te stellen tot nader orde.

Popkoor Session is een vierstemmig koor (sopranen, alten, tenoren en bassen), opgericht in 1997. Session bestaat uit 45 enthousiaste deelnemers, die een zeer gevarieerd repertoire ten gehore brengen van popsongs uit de hedendaagse popmuziek tot populaire nummers uit de jaren ’60 tot en met ’90. En dat alles met uitdagende koorarrangementen onder pianobegeleiding.

Naast het plezier dat de leden aan zingen beleven, gaat men voor kwaliteit. Elke maandagavond wordt er onder begeleiding van de dirigent en muzikaal leider Martijn Bergstra gerepeteerd in  standplaats Gieten. Ook
verzorgt de dirigent de pianobegeleiding van het koor. Doel van de dirigent en de leden is het bevorderen van de muzikale groei en alles uit het koor halen wat erin zit! Session verzorgt een aantal optredens per jaar op diverse plaatsen in Gieten en omstreken.
Zie voor verdere info op Facebook of op de website: www.popkoorsession.nl

Session  treedt op op Zaterdag 14 maart 2020  in de kerk van Odoorn.Valtherweg 1, 7873 AA Odoorn. Aanvang: 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 uur. Kaarten: € 7,50  te koop voor aanvang of in de voorverkoop.

Kaarten in de voorverkoop kunnen besteld worden via de website www.sokc.nl, via de mail h.klein@sokc.nl of worden afgehaald bij drogist SIMA, Exloerweg 9a. 7873 BW Odoorn.

 

 

geplaatst op: 05/03/2020

Terug naar het nieuwsoverzicht