U bent hier: startpagina » nieuws » 388

10 FEBRUARI VALENTIJNSTOUR ROON STAAL

Kaarten vanaf nu ook te koop bij SIMA drogisterij in Odoorn.


Het concert  begint om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen via
www.roonstaal.com of via
tel.nr. 06-30025992
De toegangsprijs is € 15,00.

Met zijn warme stem en prachtige pianospel zullen o.a. sfeervolle songs als Annie's Song van John Denver, Stay With Me 'Till The Morning van Vicky Brown en Help Me Through The Night van Ede Staal maar ook prachtige eigen composities als Promise en Als Je Mij Zoekt  u in de stemming brengen van Valentijn.

Roon Staal woont en werkt zowel in Nederland als in het verre Oosten van Rusland. Een deel van het jaar verblijft hij in Vladivostok, waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en geregeld concerten geeft. Zo gaf hij afgelopen jaar concerten in zowel Vladivostok als Khabarovsk in het Philharmonisch Concertgebouw.  Ook in maart 2018 is weer een concert gepland. De eerste drie maanden van 2018 verblijft hij in Vladivostok maar komt speciaal voor de Valentijnsconcerten terug naar Nederland.

Staal heeft verschillende cd's op zijn naam staan. Afgelopen oktober, tijdens de 5e Oktobertour, was de presentatie van zijn nieuwe CD "Promise".  In november heeft hij zijn Kerst CD  "The Christmas Album" opgenomen in de studio te Vladivostok. Deze CD is sinds de afgelopen Kersttour verkrijgbaar.  

Het concert te Odoorn begint om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang geopend.
Kaarten zijn te bestellen via www.roonstaal.com of via tel.nr. 06-30025992De toegangsprijs is € 15,00.

U bent van harte welkom!

geplaatst op: 20/01/2018

Terug naar het nieuwsoverzicht