U bent hier: startpagina » nieuws » 395

PODIUM ODOORN: Musica E, een enthousiast popkoor uit Emmen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Al sinds 1994 weet Musica E met veel enthousiasme popsongs, musical- en luisterliedjes, etc. voor het voetlicht te brengen. Musica E is een gemengd popkoor uit Emmen en het bestaat uit ca. 30 leden van uiteenlopende leeftijd. Onder leiding van dirigent Marjan Okken en met begeleiding van pianist Marc Bruinewoud zingt Musica E met veel verve 4- tot 6-stemmige, hoofdzakelijk Nederlandse en Engelstalige songs.

De muziekcommissie zorgt ervoor dat het repertoire steeds wordt uitgebreid met nieuwe (pop)songs.
Musica E is een gezellig koor dat er naar streeft een aantrekkelijk concert te geven, waarin alle muzikale inspanningen, goede muziek en repertoire op een attractieve manier worden gepresenteerd! Musica E repeteert elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Holtingerhof in de Bargeres. Daar kun je altijd een keer komen luisteren. 

Meer informatie www.musicae-popkoor.com

Musica E treedt op op Zaterdag 17 november  2018  in de kerk van Odoorn.Valtherweg 1, 7873 AA Odoorn. Aanvang: 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 uur. Kaarten: € 7,50, te koop voor aanvang of in de voorverkoop.

Kaarten in de voorverkoop kunnen besteld worden via de website www.sokc.nl, via de mail h.klein@sokc.nl of worden afgehaald bij drogist SIMA, Exloerweg 9a. 7873 BW Odoorn.

geplaatst op: 17/10/2018

Terug naar het nieuwsoverzicht