U bent hier: startpagina » nieuws » 441

FILM IN DE KERK VAN ODOORN (GRATIS ENTREE)

In het kader van “Bios Dichtbij”, een initiatief ter bevordering van het filmbezoek van de gemeente Odoorn en een aantal culturele instellingen, brengt Podium Odoorn  i.s.m. de Bibliotheek Odoorn de film “Bohemian Rapsody”.

De film verteld het verhaal van Farrokh Bulsara, die opgroeide in India en de nieuwe leadzanger van een Londens rockbandje, dat de naam Queen krijgt. Farrokh neemt de naam Freddie Mercury aan en ontwikkeld zich tot een flamboyant theaterbeest en de band wordt legendarisch.  De film eindigt in 1985 met het
Live Aid-concert. Mercury zou in 1991 overlijden. Een must see voor alle liefhebbers van Queen en geweldige herinnering-ophaler voor hen die de film alleens zagen.

De film zal gedraaid worden op de nieuwe installatie van Podium Odoorn op 18 maart 2022, aanvang 20.00 uur. Deze installatie,  die zij  dankzij een aantal sponsoren heeft kunnen laten installeren in de kerk, verhoogt de mogelijkheden tot exploitatie. Om het publiek uit Odoorn, en een ruime omgeving, daarvan kennis te laten nemen is de toegang deze keer gratis.

geplaatst op: 28/02/2022

Terug naar het nieuwsoverzicht